Rewood Pallets

Rewood Pallets (voorheen DBVH Pallets) heeft een kleine twintig mensen in dienst, het grootste gedeelte is fulltime bezig met de revisie van pallets. Met een eigen productielijn afgestemd en in lijn met onze visie op maatschappelijk ondernemen.

Rewood Pallets is gevestigd op de Windas 11 te Heerenveen, daar hebben we onze fabriekshal met productielijn en een ruim buitenterrein als opslagruimte.

Rewood Pallets op de Windas, overzicht
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Ook vroeger al een maatschappelijke inzet
rechts Annet Veldstra en Geert de Boer.

Ontstaan van Rewood Pallets

Geert de Boer is begonnen bij zijn vader op het bedrijf, daar leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Eerst in de productie van nieuwe pallets, later kwam daar het recyclen en herstellen van gebruikte pallets bij. Vervolgens ging hij het logistieke proces beheren voor de Boer Pallets. Zo leerde hij alle facetten van het vak al vroeg kennen. Tijdens zijn latere carrière als transportondernemer wilde hij toch weer in de pallets. Hij reviseerde namelijk als hobby nog steeds oude pallets.

Dit werd eerst gestart in de vrije tijd vanuit een locatie in Joure. Dat groeide al snel uit zijn jasje waardoor de 'hobby' pallethandel opzoek moest naar een grotere locatie. DBVH Handelonderneming en Dienstverlening werd daardoor in 2008 een feit. Zijn (nu) echtgenote Annet Veldstra deed vanuit huis de boekhouding. Hij was verantwoordelijk voor de productie en verkoop. Annet doet de facturering. In 2022 is de naam gewijzigd naar Rewood Pallets.

Ondertussen tezamen met een jong en gedreven team worden er nu diverse soorten pallets geproduceerd en gerecycled. Op een verantwoorde en duurzame manier. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, mensen en producten een nieuwe kans geven.